Weboldal címe
Weboldal alcíme
MASSZÁZS
#Gyógyulás  #Relaxáció  #Felfrissülés

"A masszázs a lélek simogatása, testeden keresztül..." 

Egész nap dolgozol ezerrel, telefonálsz, számítógép előtt ülsz? Esetleg reggeltől estig rohangálsz az autóval céges ügyeket intézve?

Szinte mindenkinek így telnek a napjai, és ha még ráadásul a saját cégedben vagy egy multinál dolgozol, akkor ezt nem is napi 8 órában teszed. Ahhoz, hogy sikeres jövőt építs magadnak, viszont elengedhetetlen az egészség, mind testileg, mind lelkileg. Ehhez már sokban hozzá járulhatsz egy jó masszázzsal! Segít az elgémberedett testet felfrissíteni, a stresszel teli izmokat ellazítani és bónuszként tökéletesen feltöltődve folytathatod a napodat.

Hosszú távon a legtöbb amit a jövődért tehetsz, ha megőrzöd az egészségedet, hogy mindig a legtöbbet nyújthasd az élet minden területén. Ehhez miért én járulhatok hozzá a legjobban?

Károly Viktória vagyok, gyógy- és frissítő masszőr

Gyermekkorom óta foglalkoztat a masszázs, az egészség és az emberekkel történő kommunikáció.  Úgy érzem a masszázs világában mindezt megtaláltam, hiszen az érintésnek a mai felszínes világunkban különösen nagy ereje van.

A karrier, a család, és a rohanó hétköznapok mellett mindenkinek jár egy kis idő, amikor magára figyelhet, feltöltődhet és újjászülethet. Munkám során egyre több vállalkozó, vezető vagy felelős beosztásban dolgozó ember kezdett hozzám járni, ezért tulajdonképpen a rohanó életmód specialistája lettem. Masszázsom az évek alatt főleg a stressz oldásra, a hátfájásra, vagy az egész nap rohangálók lábmasszázsára specializálódott. A masszázsnál szerintem nem elég, ha csak simogatás, és sok, ha csak fáj. Így igyekszem megtalálni mindig az egyensúlyt állapotnak megfelelően, hogy ne csak az izmok lazuljanak, hanem Te is ellazulj. Nem is tudod, hogy mennyire fel tudja frissíteni a tested és le tudja nyugtatni az elméd egy masszázs nálam, amíg ki nem próbáltad. Szeretettel várlak, ha a jó masszázs mellett a színvonalas környezet és társaság is fontos neked.

Nálam elfelejted minden napi gondodat, a probléma és fáradtság tovaszáll. Kényelmesen kinyújtózol a masszázságyon és átadod magad a masszázs élvezetének. A külvilág egy rövid időre kint marad, nem gondolsz semmire, a szalonban nyugtató zene szól, csak halvány fény és néhány mécses világít. Mélyen magadba szívod az aromaterápiás olajak illatát és érzed, hogy a vágtázó gondolatok megnyugszanak. A stressz finoman távozik az izmaidból, a görcsök kioldódnak és a tested ellazul egyre jobban és jobban minden egyes mozdulattal. A masszázs végeztével kipihenten és megújulva érzed magad, mintha 8 órát aludtál volna. El sem tudod képzelni, hogy az a feszült, stresszes ember, aki egy órával előtte érkezett hova tűnt. Rendszeres heti egy alkalomtól pedig hosszú távon is kicserélődsz és komoly pozitív változásokat fogsz tapasztalni az életviteledben.

Masszázstípusok:

1. Teljes test masszázs  kb. 90-100 perc, lábujjhegytől fejbúbig kényeztető masszázs.

Azoknak ajánlom elsősorban, akinek nincs nagy problémája egyik testrészén sem, ugyanakkor jól esne mindenhol egy kis lazítás, frissítés, átdolgozás. A masszázst a talpakon kezdjük, végig megyünk a teljes testen elől és hátul is, és végül az arcon-fejen fejezzük be. Igazi masszázs szeánsz.​

2. Hát masszázs   kb. 45-50 perc, teljes hát, váll, nyak, karok masszázsa

A hát, nyak és a váll izmainak megnyugtatására és ellazítására, a stressz hatásainak megszüntetésére szolgál, mely aroma masszázsolajjal történik. Méregtelenítő, vízhajtó, a problémás testfelület keringését visszaállító, a kívánt hatás elérése érdekében kúraszerűen javasolt masszázs típus. Első pár alkalommal sűrűbben, aztán a problémák enyhülése után ritkábban is elegendő megelőzésként.

3. Láb masszázs   kb. 45 perc, teljes alsó végtag masszázsa

A talp, az alsó és felső lábszár ellazítására, frissítésére szolgáló masszázs aromaolajakkal. Problémák esetén szintén kúraszerűen javasolt. A lábad egész nap a szolgálatodra állt, akár álltál, rohangáltál, sportoltál, sőt ha ültél, még akkor is. Ezért mindenképpen megérdemel néha egy kis masszázst, ami ráadásul az egész testedre jó hatással lehet.

4. Talp masszázs  kb. 40 perc, mindkét talp és alsó lábszár masszázsa

A talp reflexpontjain keresztül stimulálja a szervek és szervrendszerek működését, nő ezen szervek vérbősége, anyagcseréje, nyirokkeringése, ezzel mozgósítja a szervezet az öngyógyító erőit. Nyugtató, pihentető kezelés, melynek célja az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele.

Egyéb szolgáltatásaim 


Rendszeresen képzem magam az egészséggel kapcsolatos területeken, így ha állapotod megkívánja a masszázs mellett egyéb módszereket is alkalmazok:

- Egészségi állapot felmérése íriszdiagnózissal, Az íriszdiagnosztika (iridológia) az írisz (szivárványhártya) vizsgálatával foglalkozik. Minden történés, ami lezajlik a szervezetben, az megjelenik a szemben is! Mégpedig egy meghatározott szerv panasza egy meghatározott helyen és természetesen jellegzetes módon mutatkozik meg. A vizsgálat során fotót készítek a szemről és az íriszben található jelek kiértékelésre kerülnek. Az íriszdiagnosztika nem nevez meg konkrét betegségeket, inkább a szervek, szövetek állapotát jelzi, ahhoz kapcsolódó problémákra utal.

- Moxaterápia, mely lényegében egy energetikai kiegyensúlyozó folyamat. Melegítésen alapul és az akupunktúrás, illetve meridián pontok, csatornák fölött történő kezelés, mely gyógynövények (leggyakrabban fekete üröm) felhasználásával készült moxa rúddal történik. A különböző akupunktúrás pontok moxázása csökkenti az ízületi és izomgörcs okozta fájdalmakat, reumás ízületi problémákat, illetve elősegíti a szervezet méregtelenítési és anyagcsere folyamatát.

- Köpölyözés, melyet számos ősi kultúrában alkalmaztak, egy ősi gyógymód. Hatással van a vér- és a nyirokkeringésre, de a szervezet egészére pozitív hatást gyakorol. A köpölyözéskor keletkező vákuum hatására javul a vér- és a nyirokkeringés, s ezek hatására javul a kötőszöveti sejtek oxigénellátása és anyagcseréje. Azonban nem csak a vérkeringés javítása a cél, a háton az ún. Head-féle zónákat is aktiváljuk a vákuumkezeléssel. Ezek – a hivatalos orvoslás által is elismert reflexzónák – kapcsolatban állnak a belső szervekkel, így rajtuk keresztül hatni lehet rájuk: például a májra, a szívre, az epehólyagra vagy a tüdőre. A vákuum tehát nem csak a felhelyezett üveg szűkebb helyén fejti ki hatását, ezért köpölyözéssel sikeresen lehet kezelni fáradtságot, migrént, magas vérnyomást, de az asztma és a reuma is jól reagál erre a gyógymódra.

Vendégeim ezért járnak vissza hozzám 


Remélem, hogy Te is hamarosan a vendégem leszel! ;)

" Ha nyúzottan, feszülten is mész oda, hidd el, kisimultan, feltöltődve jössz majd ki az ajtón. Amit ott kapsz, az nem csupán egy teljes, odaadó masszázs - több annál: ez az Érintés Művészete. Te vagy a vászon, Viki az ecset. Mindkettőtökön múlik, hogy milyen mű születik. És ez a festmény minden alkalommal más és más lesz, mindig új élmény. De az biztos, hogy itt jó kezekben leszel... Engedd el magad és egy új világba csöppensz :) " Török-Kaló Judit 

Viki masszázsa Iyashi Dome-mal kombinálva egy tökéletes és teljes kikapcsolódás 2 és fél keresztül. Érzéke van a masszázshoz, nem csak egy tanult tudásanyagot ad át profin. A hely tükrözi a lényét, személyét. A masszázs során nagyon ráhangolódik a páciensre. Megérzi, ha valahol probléma van és azokat a területeket jobban kezelésbe veszi. Ahogy masszíroz teljesen ellazul, szinte meditatív állapotba kerül az ember. Nem csoda, hiszen ő is teljesen belefeledkezik, oda adva kezeit a testednek. És nem csak a testet, de a lelket is masszírozza. Természetes Kedvessége és Figyelmessége még a szégyenlős, zárkózott embereket is megnyugtatja, ellazítja. Viki teljes testmasszázsát mindenkinek csak ajánlani tudom. A masszázs után mindig úgy érzem magam mint aki újjászületett. Nem csak az első alkalom varázsa ez.... " Török András

" Viki masszázsával akkor jársz a legjobban ha elengeded magadat teljesen, átadod magadat a keze érintésének, az energiáknak amik mozognak. Tapasztalatom alapján ez ugyanis Viki specialitása: viszi a keze, arra a területre ahol a leginkább szükség van rá. A masszázs közben feljöhetnek érzések és gondolatok - velem ez történt - vagy akár testi érzetek is. Ezeket ha úgy érzed érdemes megbeszélni vele közben, ez is segítheti a folyamatot, hogy meglásd problémáid forrását és túl tudj lépni rajtuk." András

Árlista


Teljes test masszázs (90 perc) 9.600.- Ft
Hát masszázs (45 perc) 5.600.- Ft
Láb masszázs (45 perc) 5.200.- Ft
Talp masszázs (40 perc) 4.200.- Ft
Íriszdiagnózis 5.000.- Ft
Moxa terápia 30 percig 3.500.- Ft
Moxa terápia 30 perc felett 4.000.- Ft