Weboldal címe
Weboldal alcíme
IYASHI DOME
#Egészség  #Sejtregeneráció  #Méregtelenítés

Mi az Iyashi Dome?

E furcsa név mögött egy japán tudósok kutatásai és fejlesztései alapján létrehozott berendezés áll, mely az emberi test öngyógyító képességére hat. A berendezés lehetővé teszi, hogy kellemes, lazítást adó pihenés közben testünk regenerálódjon, megszépüljön és visszanyerje erejét! Egy-egy kezelés szervezetünk működésének sarokpontjain fejti ki hatását, amelyek szerteágazóan sokrétű változást és eredményt hoznak. 

Az Iyashi Dome kezelés mércévé vált, és azon nőknek és férfiaknak szól, akik megoldást keresnek a hatékony méregtelenítésre, beleértve a nehézfémek ürítését, akik szeretnének karcsúsodni, sejtjeiket regenerálni, és anti-aging kezelésben is részesülni. Szól továbbá a sportolóknak akik jobb teljesítményt, és gyorsabb regenerációt várnak.

Amíg ön pihen a legújabb technológia segítségével teste regenerálódik, immunrendszere erősebbé válik és sejtjei megfiatalodnak.​

Iyashi Dome, sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

Hatásai röviden:

 • Az Iyashi Dome által létrehozott hosszú hullámú, szerves infravörös sugarak 4 cm mélyre hatolnak a bőr alá, így a bőr mélységében megtisztul és megszépül. Ennek köszönhetően mind a fiatal, mind az öregedő szervezet regenerálódik és megkezdődik a sejtek fiatalodása.
 • A test hőmérsékletének 1°C -kal való emelése lehetővé teszi az immunrendszer védekezési képességének 6-szorosára növelését. Amikor az emberi test hőmérsékletét nagyon gyorsan több mint 39º-ra emeljük, a testünk HSP 70-eket (hősokk fehérjéket) termel. Ezek a fehérjék kijavítják a sérült sejteket, elindítják a sejtek fiatalodását és a hegesedési folyamat felgyorsulását. 

 • Az Iyashi Dome rendszeres használóinak fizikai ellenálló képessége és immunrendszere jóval erősebb az átlagemberénél. 

 • Mélyreható méregtelenítése által segít a kemoterápia és sugárterápia mellékhatásainak csökkentésére is, mellette az immunrendszer erősítésére.

 • Ideális izzadási eszköz, mert nem terheli a szívet, a vérkeringés normális marad, a hajszálerek kitágulnak, elegendő oxigén árad szét és a test egész felületén kapjuk a szervezet számára a legjobb frekvenciájú hosszú hullámú infravörös sugarakat, mindezt fáradtság nélkül!

 • Az Iyashi Dome az első és egyetlen olyan berendezés, mely a kerámia katalizátor technológiának előnyeivel rendelkezik: negatív ionokkal tölti fel a szervezetet és lehetővé teszi a felszabaduló méreganyagok lebontását.

 • Elektro-enkefalogrammal kimutatható az, hogy az Iyashi Dome használatakor az agy alfahullámokba megy át, ami ellazulást jelent és pihenést eredményez. Ezzel a mindennapi káros stressz oldása lehetővé válik.

 • A gyermek szervezetében a növekedés során a HSP 70 fehérjék természetes módon termelődnek megfelelő mennyiségben. Életkorunk előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebbet állít elő belőle. Ezért nyerjük vissza erőnket egyre lassabban egy fizikai erőkifejtés után és ezért gyógyulnak sebeink is lassabban. Az ideális az, ha valaki a növekedésének befejeztével hetente egy vagy két kezelésben részesül az Iyashi Dome-ban.

 • Szervezetünk a méreganyagok jelentős részét a kötőszövetekben és izületekben raktározza el. Kiemelt figyelmet kell fordítanunk a nehézfémekre, melyek vízben nem oldódnak. Amennyiben nem sikerül szervezetünknek a méreganyagokat kiürítenie, hogy elszeparálja azokat, zsírral veszi körül. Mivel a nehézfémek veszélyt jelentenek az egészségünk szempontjából, a test saját intelligenciája következtében nem bontja fel a zsírmolekulákat, mivel ebben tárolja el a méreganyagokat és nehézfémeket. Ebből alakulnak azok a göböcskék, amelyek a narancsbőr súlyosabb változatainál láthatóak és tapinthatóak. 

 • A faggyúmirigyek és a külső elválasztású mirigyek által (intenzív sport**, Iyashi Dome) olyan izzadást hozunk létre, amely alapvetően a következőkből tevődik össze: zsírok, köztük koleszterol, zsírsav, tejsav, bőr alatti szövetzsír, aktív oxigén és a test által elraktározott és felhalmozott méreganyagok és nehézfémek (higany, kadmium, ólom…), dioxin.

 • Az Iyashi Dome használata ideális a cellulitis probléma kezelésére, mert a hosszú hullámú infravörös sugaraknak köszönhetően a berendezés lehetővé teszi a faggyúmirigyek általi izzadást, mely következtében a testünk zsírszázaléka csökken, miközben fokozza a sejtanyagcserét, a vér- és nyirokkeringést, mindezt úgy, hogy nem terheli a szervezetünket! 

 • A test mélyreható tisztítása következtében az Iyashi Dome 290-580 kiló kalória és 0,5-1,2 l izzadtság veszteséget biztosít minden félórás használat alkalmával. 

Szépség, egészség, fiatalság...fiatalítás a test sejtjeinek megújítása által

Az Iyashi Dome által létrehozott hosszú hullámú infravörös sugarak 4 cm mélyre hatolnak a bőr alá, így a bőr mélységében megtisztul és megszépül. Ennek köszönhetően mind a fiatal, mind az öregedő szervezet regenerálódik és megkezdődik a sejtek fiatalodása.

A karcsúsításért folyó versengésről sokszor és hosszan írnak. Évente számos különféle fogyókúra és súlycsökkentő technika jelenik meg, amelyekben az egyetlen újítás a divatokhoz igazodó új megnevezés. A legtöbb esetben az eredmény ideiglenes fogyás, melyet a test gyengülését okozó frusztrációk és elégedetlenségek kísérnek. Lelkierő csökkenése, fáradtság, sok kudarc erősíti meg azt a gondolatot, hogy a fogyás egy keservesen megvalósítható eszménykép.

A fogyás méregtelenítés nélkül elképzelhetetlen. Szervezetünk a méreganyagok jelentős részét a kötőszövetekben és ízületekben raktározza el. Kiemelt figyelmet kell fordítanunk a nehézfémekre, melyek vízben nem oldódnak. Amennyiben nem sikerül szervezetünknek a méreganyagokat kiürítenie, hogy elszeparálja azokat, zsírral veszi körül. Mivel a nehézfémek veszélyt jelentenek az egészségünk szempontjából, a test saját intelligenciája következtében nem bontja fel a zsírmolekulákat, mivel ebben tárolja el a méreganyagokat és nehézfémeket. Ebből alakulnak azok a göböcskék, amelyek a narancsbőr súlyosabb változatainál láthatóak és tapinthatóak.

A hammam és a szauna lehetővé teszi a fogyást, de itt az izzadás során alapvetően vízről (lásd később: 1-es kategóriájú izzadtság) van szó és nem a zsírsejtek méretének csökkenésről. A sport is lehetővé teszi a fogyást, de a rendszeres sportolás esetén főleg az izomzat fejlesztése érhető el és nem a zsírok eltávolítása, hacsak nem egy nagyon intenzív sportot űzünk, mellyel viszont kockáztatjuk az egészségünket. Az izmok fejlődnek, de a zsírsejtek eltávolítása nagyon elégtelen.

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!
Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

Méregtelenítés izzadás által

*1-es kategória: A verejtékmirigyek által (sport, fürdő, szauna, hammam) olyan izzadást hozunk létre, melynek összetétele közel áll a vizeletéhez: só, húgysav, ammóniasav, aminosavak, kálium, kreatin, karbamid, víz.

**2-es kategória: A faggyúmirigyek és a külső elválasztású mirigyek által (intenzív sport**, Iyashi Dome) olyan izzadást hozunk létre, amely alapvetően a következőkből tevődik össze: zsírok, köztük koleszterol, zsírsav, tejsav, bőr alatti szövetzsír, aktív oxigén és a test által elraktározott és felhalmozott méreganyagok és nehézfémek (higany, kadmium, ólom…), dioxin.

**Intenzív sport: Referencia alapként vegyünk egy 30 km-es maratoni futást. 20 km-ig a test *1-es kategóriájú izzadást produkál. 20 és 30 km között a test a zsírtartalékaiból kezd meríteni azért, hogy azokat energiává alakítsa át. Így ez az izzadás **2-es kategóriájú.

Egy kezelés során testünk az Iyashi Dome-ban ugyanolyan mennyiségű izzadtságot termel, mint egy 30 km-es maratoni futás** során, de a szervezet túlzott igénybevétele nélkül.

A test mélyreható tisztítása következtében az Iyashi Dome 290-580 kiló kalória és 0,5-1,2 l izzadtság veszteséget biztosít minden félórás használat alkalmával. Az izzadtság tele van méreganyagokkal, köztük nehézfémekkel. Egy Iyashi Dome-ban történő kezelés által termelt izzadtság 0,47 pikogramm dioxint tartalmaz ml-enként. A dioxin az egyik legveszélyesebb méreganyag, amely a környezetben jelenlévő szennyeződésből származik. Kiürítése legalább annyira nehéz, mint a higanyé. Ez a világszintű, egyedi felfedezés az Iyashi Dome hatékonyságának egyik jellemzője. 

​Anti-aging

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

A bőr három részből áll: kívül a felhám, alatta az irha, legmélyebben pedig az ún. bőralja található.

A fiatal, egészséges bőr középső (irha)rétegében rendezett, struktúrált kollagén rostokat, és rugalmas hajszálérhálózatot találunk.

Az életkor előre haladtával azonban a szervezet csak egészen elhanyagolható mennyiségű kollagént állít elő, vagyis az idősödő bőr esetében lényegesen kevesebb kollagén található az irhában. (A mennyiségi deficit jó minőségű, külső forrásból származó kollagén bevitelével orvosolható.) Ekkor a még meglévő kollagén sem alkot azonban struktúrált rostokat, csupán rendezetlen szálakat; vagyis a bőr veszít feszességéből, és megjelennek a ráncok.

A Iyashi-dome használatával a bőr hidratáltabbá válik, a ráncok mélysége sökken, a bőr simábbá és rugalmasabbá válik. A bőr vérkeringése, anyagcseréje és regenerációs képessége javul. A jobb keringés és anyagcsere idővel - és megfelelő kollagén bevitellel - lehetővé teszi a bőr kollagénszerkezetének visszaerősödését.

A cellulitisz, mint esztétikai probléma kezelése Iyashi Dome-mal 

A narancsbőr és matracbőr csökkentésére kiváló lehetőség, mivel a mélyről jövő izzadás minőségének köszönhetően a méreganyagok eltávolítása közben a nehezen eltávolítható kötőszöveti testzsírból is veszítünk (1 alkalommal 0,3-5 %-ot!!!). Korunk legelterjedtebb esztétikai problémája a nők körében a cellulitisz. Ahhoz, hogy megelőzhessük és eredményesen kezelhessük ezt a kellemetlen jelenséget, tisztáznunk kell kialakulásának okait, fázisait, és meg kell vizsgálnunk a bőr állapotának javítására szolgáló módszereket.

A lábak elnehezedése, az ödéma, a duzzadtság a lelassult keringés, az ezzel járó kötőszöveti elégtelenség a kezdődő cellulitisz előjelei. Ha nem avatkozunk be időben, a méreganyagokkal megtelt zsírsejtek előbb kis csomókká, majd egyre nagyobb fürtökbe állnak össze. Ezek a megszilárdult kötőszövetbe ágyazódva a bőr felszínén is egyre nagyobb és feltűnőbb egyenetlenségeket, matracszerű gödröket, azaz matracbőrt okoznak. Okai:

- helytelen táplálkozás: zsírban és cukorban bővelkedő ételek fogyasztása kedvez a cellulitisz csomók kialakulásának.

- helytelen életmód: kevés testmozgás.

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!
Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

Így kialakul:

- az elégtelen vérkeringés: ha a vér nem tud visszajutni a szívbe, hajlamos összegyűlni a végtagok hajszálereiben. Ezek az erek megduzzadnak, és a vér folyékony alkotóeleme, a plazma átszivárog a meggyengült érfalakon. Amikor túl sok plazma gyülemlik fel a sejtek között megjelenik a narancsbőr.

- a sejtek közti szövetközi folyadék pangása (nyirokpangás),

- a kötőszövetek megkeményedése, megvastagodása.

Fázisai:

1. fázis: a lelassult keringés és a kapillárisok túlzott átbocsátó képessége a nyirokfolyadék csökkent keringésével együtt folyadékpangást eredményeznek, így az el nem vezetett salakanyagok lerakódnak a kötőszövet sejtjei között.

2. fázis: az így felhalmozódott salakanyagok körül kollagénes rostfonadék formálódik, amely befedi a hajszálerecskéket és akadályozza a zsírsejtek anyagcseréjét, így keletkeznek az első csomósodások, amelyek a bőr felszínén kialakuló enyhébb egyenetlenségért, az ún. narancsbőrét felelősek.

3. fázis: a kisebb csomók nagyobb csomókká állnak össze, az őket összekötő rostok megkeményednek, az összetapadt és megduzzadt zsírsejtek nagyobb és mélyebb gödröcskéket alkotnak és kialakul a matracbőr.

Az Iyashi Dome használata ideális ezen esztétikai probléma kezelésére, mert a hosszú hullámú infravörös sugaraknak köszönhetően a berendezés lehetővé teszi a faggyúmirigyek általi izzadást, mely következtében a testünk zsírszázaléka csökken, miközben fokozza a sejtanyagcserét, a vér- és nyirokkeringést, mindezt úgy, hogy nem terheli a szervezetünket! Továbbá a zsírtömeg csökkenése mellett az izomtömeg folyamatosan növekszik!

Betegség megelőzés 

A környezet, amelyben élünk többszörös degradációt szenved el. Visszahatás révén mi is áldozatai vagyunk a légköri szennyezésnek, a nehézfémek, vegyszerek, stb… által okozott károknak. Allergiák fejlődnek ki, szokatlan fáradság bukkan fel, amitől nem tudunk megszabadulni, a fejfájások erősebbek és gyakoribbak. Többek között ezek a tünetek szerepelnek a listán a „kémiai anyagok szindrómája” esetén. Minden nap kerülnek be a szervezetünkbe nehézfémek az ételen, vízen, levegőn, a bőrrel történő érintkezésen keresztül. Ezek a fémek nem keverhetők vízzel, így tehát beolvadnak testünk zsírsejtjeibe.

A prevenció egyik legfontosabb eleme az immunerősítés. 

A test hőmérsékletének 1 C-kal való emelése lehetővé teszi az immunrendszer védekezési képességének 6-szorosára növelését. Amikor az emberi test hőmérsékletét nagyon gyorsan több mint 39º-ra emeljük, a testünk HSP 70-eket (hősokk fehérjéket) termel. Ezek a fehérjék kijavítják a sérült sejteket, elindítják a sejtek fiatalodását és a hegesedési folyamat felgyorsulását.

Az egészséges emberekben is naponta több ezer rákos sejt keletkezik. Ezeket a HSP 70 normális sejtekké alakítja. Ez az Iyashi Dome rákmegelőző programjának alapja. Az Iyashi Dome rendszeres használóinak fizikai ellenálló képessége és immunrendszere jóval erősebb az átlagemberénél. Ez a hosszú hullámú infravörös sugarak általi hősokk eljárásnak köszönhető.

A gyermek szervezetében a növekedés során a HSP 70 fehérjék természetes módon termelődnek megfelelő mennyiségben. Életkorunk előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebbet állít elő belőle. Ezért nyerjük vissza erőnket egyre lassabban egy fizikai erőkifejtés után és ezért gyógyulnak sebeink is lassabban. Az ideális az, ha valaki a növekedésének befejeztével hetente egy vagy két kezelésben részesül az Iyashi Dome-ban.

A láz valójában egy természetes védekező reakció, amelyet a test hoz létre, amikor veszélyben van. A hőmérséklet elegendő mértékben történő megemelkedésének köszönhetően (39º és 42º között), a test eltávolítja a baktériumokat és a méreganyagokat. Amikor ez megtörténik, a hőmérséklet magától újra normálissá válik. Egy túl gyenge beteg esetében viszont, a test nem tud elég meleget termelni, ráadásul így még jobban ki fog merülni. A kémiai kezelések pedig a szimpatikus idegrendszerre hatnak, ennek következtében csökkentik a test hőmérsékletét.

Az immunrendszer alapvetően nyiroksejtekből, granulocitákból és monocitákból, stb. áll. Az ember átlag testhőmérséklete 36,5-37 C°. Amíg táplálkozásunk, légzésünk, vérkeringésünk optimális módon működik, a test tartja ezt a hőmérsékletet, de ha ezek működése helytelenné válik, akkor veszítünk a testhőmérsékletünkből. Amennyiben a bizonyos testtájékok, belső szervek hőmérséklete tartósan 35,5 C° alá süllyed, akkor elindulnak a kóros folyamatok a testbe. Az immunrendszer védekező képessége 30%-al, az anyagcsere 15 %-al csökken.

Annak, akinek az átlag hőmérséklete magasabb, több a nyiroksejtjeinek száma, így erősebb az immunrendszere. A testhőmérséklet témája a jelenlegi orvostudomány „holttere”. Ezzel az eljárással a test kiürítési funkciója hatékonyabbá válik. Az izzadásra szolgáló bőrszövet testünk 16%-át alkotja. Az izzadásnak, más szóval a test takarítójának a funkciója az, hogy kiürítse testünkből a méreganyagokat. A legelterjedtebb izzadási módok a hőmérséklet növelése, a fürdő, a sport, a szauna… Bár ezek az izzadásfajták hatékonyan növelik az anyagcserét és csökkentik a stresszt, csak a verejtékmirigyek szintjén hatnak.

A legfontosabb az, hogy faggyúmirigyekből jövő sűrű verítéket izzadjunk. Erre a hosszú maratoni futás lenne a legalkalmasabb, viszont a legtöbbünk számára ez kivitelezhetetlen (fáradtság, idő, légzésproblémák, kondíció, helyszín…). Az Iyashi Dome alacsony hőmérsékletre állítva is – a hosszú hullámú infravörös sugaraknak köszönhetően – lehetővé teszi a faggyúmirigyek általi izzadást, mindezt erőfeszítés nélkül. Ideális izzadási eszköz, mert nem terheli a szívet, a vérkeringés normális marad, a hajszálerek kitágulnak, elegendő oxigén árad szét. A test egész felületén kapjuk a szervezet számára a legjobb frekvenciájú hosszú hullámú infravörös sugarakat, mindezt szenvedés és fáradtság nélkül.

Pozitív és negatív ionok kiegyensúlyozása 

A sejtjeinknek szüksége van pozitív és negatív ionokra. A sejt belseje pozitív ionokat, a külseje viszont negatív ionokat tartalmaz. A kettőnek dinamikus egyensúlyban kell lennie: állandóan van pozitív és negatív ioncsere, olyan ez, mint a légzés. Ezért fontos a kettő egyensúlya. Ha a pozitív ionok száma több, akkor a testben fájdalom és betegségek tünetei jelentkezhetnek. Amikor a sejtjeink túl sok pozitív ionnal töltődnek fel, akkor nem tudnak maguktól újra kiegyensúlyozódni, még akkor sem, ha pótlásul az ennek megfelelő negatív ion mennyiséget töltjük fel. A test újra kiegyensúlyozásához először csökkenteni kell a pozitív ionok számát.

Amikor vihar közeledik, a légkörben több pozitív iontöltés van, ilyenkor azt mondják, hogy „nehéz vagy elektromos a levegő”. A villámlás után a pozitív ionok kiürülnek, majd negatív iontöbblet jellemzi környezetünket. A testünk kellemes „frissességet” érez. Ugyanez a jelenség játszódik le az emberi testben is. Amikor túl sok pozitív ionnal töltődünk fel, fájdalmat, rosszullétet, aggodalmat, gyakran reumát érzünk, melyeket annak a légkörnek a pozitív és negatív ionjai közötti egyensúlyszint befolyásol, ahol éppen vagyunk.

A környezetünk többségében negatív ionokban szegény: az elektromos háztartási gépek, a televízió, a számítógépek, a nagyfeszültségű vezetékek, a telefonantennák, a parabolaantennák, stb… pozitív ionokat bocsátanak ki. Ami a szintetikus anyagokat illeti, úgymint padlószőnyegek, ruhák, bizonyos festett papírok, festékek, por, füst, kátrány, cement, ezt a hatást erősítik azzal, hogy megkötik a légkör negatív ionjait.

Két hatékony eszköz létezik arra, hogy a test megszabaduljon a felesleges pozitív ionjaitól: a Suna Ryoho, japán terápia (lásd: Az Iyashi Dome története) és az Iyashi Dome.

Kerámia katalizátor technológia

Az Iyashi Dome az első és egyetlen olyan berendezés, mely a kerámia katalizátor technológiának előnyeivel rendelkezik: negatív ionokkal tölti fel a szervezetet és lehetővé teszi a felszabaduló méreganyagok lebontását. Az Iyashi Dome-ban való izzadással a test pozitív ionoktól és méreganyagoktól szabadul meg, és a kerámia katalizátor technológiájának köszönhetően negatív ionokhoz jut, tehát a szervezet elektromos töltését a berendezés kiegyensúlyozza.

Higiénia: a katalizátor fényre és sugarakra (hosszú hullámú infravörös, elektromágneses, röntgen, gamma…) reagál. Felbontja az aktív oxigén bázist, méreganyagokat, mint pl. acetaldehid, ammónia… H2O-ra és CO2-re, miközben fertőtleníti a légkört. Az Iyashi Dome az első és egyetlen készülék, amely ezzel a kerámiai technológiával rendelkezik. Továbbá az elektromágneses hullámok ártalmasságát szerves jellegűvé alakítja át, ezáltal megsemmisíti az emberi testre gyakorolt negatív hatásait.

Relaxál

Elektro-enkefalogrammal kimutatható az, hogy az Iyashi Dome használatakor az agy alfahullámokba megy át, ami ellazulást jelent és pihenést eredményez. Ezzel a mindennapi káros stressz oldása lehetővé válik.

Legtöbben azt tapasztalják, hogy a kezelés első 20 percében van egy olyan mély pihentség, hogy megjelennek az álomképek, miközben mégis teljesen tudatában vagyunk a környezetünknek. Ennek köszönhetően egy stresses nap után is teljesen ellazultan, kisimulva fejezzük be a kezelést. 

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

​Sportolóknak az Iyashi Dome kivételes kondicionálási lehetőség... 

Sportolóknak nagyszerű lehetőség a teljesítményük fokozására, az optimális fizikai kondíciójuk elérésére, majd a minél gyorsabb regenerációra és immunrendszerük erősítésére. Az idegrendszer kiegyensúlyozásával egy egyenletes, stabil teljesítménynövelés érhető el! A 20-23 éves sportolókon azt figyelték meg, hogy az Iyashi Dome-ban eltöltött 40 perc után a HSP 70 mennyiség 2-2,5-ször magasabb volt, illetve az immunrendszer teljesítőképessége jelentősen emelkedett. Ez azt jelenti, hogy az, aki az Iyashi Dome kezelésben részesül a verseny előtt, az optimális fizikai kondícióban lesz és a versenyszámok között sokkal gyorsabban fogja visszanyerni erejét.

Kezelés után a HSP 70 fehérjék mennyisége folyamatosan növekszik addig, amíg két nap múltán el nem ér egy maximum értéket, utána a számuk fokozatosan csökken a negyedik napig. Ezért a verseny napja előtt legkésőbb két nappal érdemes az Iyashi Dome kezelést igénybe venni, hogy a HSP 70 fehérje a megfelelő koncentrációt elérve segítse teljesítményünket.

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

Ha egy sportolónak verseny előtt csökkentenie kell testsúlyát, a fogyás során izomtömegének súlya is csökken. Az Iyashi Dome-mal való fogyás esetén a zsírtartalékunkból veszítünk (lásd: cellulitisz kezelés) és közben az izom tömege nem csökken, hanem inkább növekszik. Az Iyashi Dome ezen hatása a szerves alapú hosszú hullámú infravörös sugarak által létrehozott növekedési hullámoknak köszönhető.

A hammam és a szauna lehetővé teszi a fogyást, de itt az izzadás során alapvetően vízről (lásd később: 1-es kategóriájú izzadtság) van szó és nem a zsírsejtek méretének csökkenésről. A sport is lehetővé teszi a fogyást, de a rendszeres sportolás esetén főleg az izomzat fejlesztése érhető el és nem a zsírok eltávolítása, hacsak nem egy nagyon intenzív sportot űzünk, mellyel viszont kockáztathatjuk az egészségünket. Az izmok fejlődnek, de a zsírsejtek eltávolítása nagyon elégtelen.

Kutatások és eredmények... 

Az Iyashi Dome gyártásánál két kutatási terület eredményei találkoznak. Nevezetesen:

 • a nagy sűrűségű növényi szén fűtőtest, amely Ono professzor munkájának az eredménye, melynek funkciója a méreganyagok kivonása és
 • a Shigeru Uemura professzor által kifejlesztett kerámia memóriarendszer és hullámenergia, amely lehetővé teszi ezeknek a méreganyagoknak a lebontását.


Az Iyashi Dome műszaki tényezői 

Ahhoz, hogy az infravörös sugár lassan, de biztosan működjön, az Iyashi Dome-ot egy szabadalmaztatott (2 szabadalom: nº1590079 és nº552484), feketeszénből készült elektromos fűtőtesttel látták el. Mivel az emberi test szerves anyag, legjobb, ha a hőt sugárzó anyag is az. Mivel a feketeszén szerves anyagú, ezért megfelelő minőségű hullámokat bocsát ki alacsony hőmérsékleteken is. Azért, hogy még hatékonyabbá tegyük a fűtőtest fekete szenének a hatásait, az Iyashi Dome-ot félkör alakú kupola formájúra tervezték, hogy az egész testet befedje. Ennek köszönhetően a sugárzási sűrűség nagyobb és a hosszú hullámú infravörös sugarak a test közepére érkeznek.

Ahhoz, hogy létrehozzuk az Iyashi Dome szerves hosszú hullámú infravörös sugaras paneljeit, az összetevő anyagokat egy 1000 tonna/cm2–es összenyomásnak kell alávetni. Egyetlen egy, Japánban levő készülék (melynek értéke 24 millió Euró) teszi lehetővé ezt a technológiai szintet: tulajdonosa a Mitsubishi Vállalat. Tehát a Mitsubishi-vel közösen tervezték meg az Iyashi Dome technológiai alapját. Ezért egyedülálló az Iyashi Dome technológiája.

Az első készülékek 1985-ben történő megjelenése óta, számos gyártó állított elő Iyashi Dome-ot másoló készülékeket. A szerves alapú hosszú hullámú infravörös sugaras panelek nélkül a gyártási költségük kevesebb, így alacsony áron forgalmazzák őket. Sajnos ezeknek a készülékeknek az egészségre gyakorolt hatásuk messze elmarad az Iyashi Dome hatékonyságához képest. Számos ezzel kapcsolatos per van folyamatban Japánban, az Egyesült Államokban, Kínában, Taiwanon, Koreában.

Az Iyashi Dome-ot alkotó technikák (a nagy sűrűségű szerves növényi szén, a kerámia katalizátor technológia) fejlett kutatások eredménye, melyek tartalmának egy része titkos. Az elemek hullámtartalmának minőségével vannak kapcsolatban. Japánban a hullámminőség fogalma tudományosan elismert, melyeket szabadalmi okiratok tanúsítanak. Ezek a szabadalmak a Hiroshimában és Nagasakiban történt atomkatasztrófát követően, az elektromágnesességgel kapcsolatban végzett 60 éves kutatómunka eredményei. Ezek a kutatások az anyag információinak elemzéséhez és ezen információknak az egyik anyagból a másikba történő átviteléhez vezettek.

Egy személy izzadságának nehéz fémek ellátottságának elemzése az Iyashi Dôme-ban eltöltött 8 alkalom után („hosszú hullámú” infravörös sugarak 5 és 20 um között, sugárzás erőssége IR: közepes (7-8), kezelés ideje( 25perc): 2 ml összegyűjtött izzadságban nagyszámú nehéz fémek jelenlétét figyeljük. A fémek típusai és mennyisége minden személynél különböző/eltérő. Általában a nehéz fémek ellátottságában a növekedést egy éles csökkenés követ. Azt figyeltük meg, hogy a nehéz fémek kiválasztását testünk tárolja (lásd a grafikonokat).
Egy párhuzamos vizeletelemzés azt mutatja, hogy bizonyos nehéz fémek kiválasztódása arányosan magasabb mennyiségben van jelen az izzadságban. Ez van a bárium, réz, vas és kevesebb mennyiségben a titán, nikkel és ólom esetében. A mennyiség még feltűnőbb az alumíniumra és cinkre vonatkozólag. 

A zsír mennyisége (testzsír-arány) az Iyashi Dôme-ban töltött 20-25 perces kezelést követően. (2004-es vizsgálat)

A vizeletben és az izzadságban található alumínium és cink mértéke az Iyashi Dôme-ban töltött kezelést követően.

A nehézfémek jelenlétének mértéke az izzadságban és a vizeletben az Iyashi Dôme-ban eltöltött kezelést követően.

Ag = Ezüst, Ba = Bárium, Cd = Kadmium, Co = Kobalt, Cu = Réz, Fe = Vas, Hg = Higany, Ni = Nikkel,                Pb = Ólom, Sb = Antimon, Se = Szelén, Sr = Stroncium, Ti = Titán, Te = Tellúr, V = Vanádium

A forráshoz való visszatérés az egyensúly megtalálása érdekében 

Japánban hagyományosan létezett egy kúra a méreganyagok kiürítésére: a Suna Ryoho. Évszázadok óta a japánok nyáron a tengerpart meleg vizű forrásainak bizonyos zónáiban a meleg homokba temették magukat testük méreganyagainak kiürítése céljából. Ezek a nagyon specifikus helyek különböző összetevőket elegyítettek: a föld és a nap szórta a meleget (a hőt), amely különleges tulajdonságokkal rendelkező homokot melegített, tengeri só jelenlétében. Így izzadással a test kiürítette magából a felhalmozódott méreganyagokat. Amikor egy helyet ilyen kúrára használtak, utána több napon keresztül gondosan elkerülték azt a méreganyagok jelenléte miatt, amelyek még mindig fejfájást és rosszulléteket okoztak. Ez a visszamérgeződés nem fordulhat elő egy Iyashi Dome-ban történő kezelés során a kerámiai technológiának köszönhetően, amely képes lebontani a méreganyagokat.

Hosszú hullámú infravörös sugarak

Az elvégzett kutatások valóban bebizonyították, hogy a homok rendelkezik olyan tulajdonsággal, hogy szórja a hosszú hullámú infravörös sugarakat és a meleget terjeszti. Mégis, más elemektől (só, földből és napból jövő meleg) elszigetelve, hatékonysága korlátozott az emberi testet illetően. A homok által felszabadított hosszú hullámú infravörös sugarak, mivel ásványi eredetűek, nem optimális minőségűek. Azért, hogy hatással legyenek az emberi testre, a hosszú hullámú infravörös hullámoknak két alapvető tulajdonsággal kell rendelkezniük: legyenek szerves alapúak és feleljenek meg az emberi test energiagörbéjének.

Különféle hosszú hullámú infravörös hullámok vannak 3-tól 1000 mikrométerig terjedően. Testünk sejtjei hosszú hullámú infravörös sugarakat bocsátanak ki 4 és 25 mikrométer között. Az Iyashi Dome szerves infravörös sugarai (B-karbon) 5-20 mikrométeres hosszú hullámú infravörös sugarakat szabadítanak fel. Ezek azok, amelyek a legjobban felelnek meg a szervezetünknek. A hosszú hullámú infravörös hullámok tulajdonságai: Az 1960-as években, a NASA által az űrhajósokon végzett megfigyeléseknek köszönhetően felfedezték, hogy a hosszú hullámú infravörös hullámok között a 8-14 mikrométeresek nélkülözhetetlenek a sejtek fejlődéséhez. Ezek nélkül a hullámok nélkül, amelyeket „növekedési hullámoknak” hívnak, a növények és az állatok nem tudnak fejlődni.

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!
Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

​A szerves hang(terjedelem) hatás 

Amikor az emberi test által kibocsátott hosszú hullámú infravörös sugarak megegyeznek a szerves hőforrás hosszú hullámú infravörös sugaraival, a test létrehoz magának egy hangot (terjedelmet) a test belső melege és a külső hőmérséklet között. Ennek a szerves hanghatásnak köszönhetően az emberi test hőmérséklete, belsőleg rezonálással, fokozatosan emelkedik. A „hosszú hullámú infravörös alapúnak” mondott fűtőtestek (fekvő infraszaunák) vagy szaunák mind ásványi alapúak: a hatásuk jótékony, de a test részlegesen védekezik és nem teszi lehetővé ezt a szerves hanghatást. Ezen technológiát csak a szerves hosszú hullámú infravörös sugarak teszik lehetővé.

A 8-14 mikrométeres hosszú hullámú infravörös sugarak (növekedési hullámok) felfedezése óta, 40 éven keresztül több tanulmányt végeztek a kerámia fűtőtestről, a platinarostról. Az összehasonlító tanulmányok után, a nyers növényi szén fűtőtest bizonyult a leghatékonyabbnak. A nyers növényi szén által kibocsátott energiának van a legjobb hatása az emberi testre.

Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

​Az Iyashi Dome alkalmazása... 

Az Iyashi Dome használata biztonságos és hatása pozitív. A fej a dómon kívül helyezkedik el, amely révén elkerüljük a légzési nehézségeket. A vízzel ellentétben (thermal fürdő, szauna magas páratartalma), a levegővel történő érintkezés nem idéz elő nyomást, tehát nem áll fenn a magas vérnyomás veszélye és a hajszálerek sem szenvednek el olyan nagy nyomást, mint amelyet egy vizes közegben.

Az Iyashi Dome-ot közhasználatra hozták létre. Alkalmazása során semmilyen kockázat nem lép fel, azoknál az embereknél sem, akiknek rossz az egészségi állapota!

Használata támogatja és elősegíti a vesék működését. Normális körülmények között a veséknek napi kb. 1,3 liter folyadékot kell kiválasztaniuk, mellyel kiürítik az emberi testből a salakanyagok egy részét. Az Iyashi Dome lehetővé teszi, hogy ugyanolyan mennyiségű méreganyagot ürítsünk ki izzadással, mint amennyit rendszerint a vesénk dolgoz fel.

Használata az egyéntől, és a kívánt cél elérésétől függően változhat:

 • méregtelenítés, nehézfémektől való megszabadulás
 • immunrendszer erősítés
 • testsúly optimalizálás
 • sejtregeneráció – fiatalítás
 • sportteljesítmény növelés
 • stressz mentesítés, csökkentés
 • relaxáció
Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!
Iyashi Dome, a sejtregeneráció, méregtelenítés, immunerősítés és egészség szolgálatában!

Az Iyashi Dome-ban töltött időtartam és az alkalmazott hőssokk mértéke egyéni egyeztetés alapján változik: függ az elérendő céltól és a szolgáltatást igénybe vevő személy általános állapotától.

Az Iyashi Dome-ba a nagy mennyiségű izzadás miatt teljesen levetkőzve célszerű befeküdni!
Az Iyashi Dome használata előtt és után 0,5 l víz fogyasztása és az izzadással elveszített sók pótlása szükséges!!!

A szolgálatatást első alkalommal igénybe vevők számára kúraszerűen ajánlott.

1 kúra: 10-15 alkalom, heti 1-3-szori rendszerességgel. Később a heti 1 alkalom hősokk eljárás az immunvédekező rendszer erősítése, sportteljesítmény növelése és megtartása, fiatalodás és egészségmegőrzés érdekében folyamatosan használható!