Weboldal címe
Weboldal alcíme
AMA-RING
#Stresszkezelés  #Relaxáció  #Egészség

Az Ama-Ring hatásai

A mai kor embere folyamatos stressznek van kitéve, ami folyamatos mérgezést eredményez, ami végül egy vagy több féle betegséghez, illetve korai öregedéshez vezet. Ha mindezt el akarjuk kerülni, akkor mindenekelőtt a stresszhelyzeteket kell csökkentenünk. Nem kis feladat…

Ha e szituációkat elkerülni nem tudjuk, mindent meg kell tennünk a stressz oldása érdekében. Próbálkozhatunk meditációval, pecázással, edzéssel, olvasással. Ha azonban valami mély probléma nyomaszt minket, az idegrendszerünk nem fogja elengedni a témát, és bármivel is tevékenykedhetünk szabad időnkben, a stressz-szint nem változik. Az intenzív sportolás endorfin hormon termeléséhez vezethet, ami agyunk számára egy könnyed, emelkedett állapot, ám a test többi része számára csak egy újabb oxidációs folyamat. Más szóval: nem ez a megoldás. Az idegrendszer relaxált állapotba „kapcsolása” tökéletesen kivitelezhető ugyanakkor a megfelelő technikai eszközökkel. A technológia ugyanis nem függ kedélyállapottól, kipihentségünktől és egyéb külső vagy belső körülményektől. Amennyiben egy berendezés működik, az az emberi elme hullámzását kiküszöbölve mindig ugyanazon a színvonalon működik. Az idegrendszer eme változása (a stresszoldás) pedig hatással van a hormonrendszerre, és az immunrendszerre is.

Az Ama-Ring© kezelés elsődlegesen az idegrendszer kiegyensúlyozását, a paraszimpatikus idegrendszer aktivizálását, magyarán a stressz oldását célozza meg. A berendezés olyan elektromágneses rezgést bocsájt ki, mely az idegrendszer relaxációért felelős központjait stimulálva látványosan, gyorsan és tartósan csökkenti a stressz szintjét.
A relaxált idegrendszeri állapot antistressz hormonok termelődéséhez vezet. E hormonok jelenlétében az immunrendszer aktivizálódik, és mindent kiürít a szervezetből, ami a test optimális működését akadályozza. (Mikrobák, az érfalon lerakódott mész illetve zsigeri zsírok, elöregedett
vagy megbetegedett sejtek stb.)

A relaxációért felelős paraszimpatikus idegrendszer aktivizálását, vagyis a relaxációt a test hormonrendszere is „leköveti”. Amennyiben relaxált állapotba kerülünk (idegrendszer), a test antistressz hormonokat kezd termelni (hormonrendszer). E hormonok jelenléte a falósejtek felszaporodásához vezet (immunrendszer). A falósejtek feladata mindent eltüntetni a szervezetből, ami nem oda való: mikrobákat, az érfalakon lerakódott meszet és zsírt, valamint a meghibásodott sejteket. Ha tehát a falósejtek aktívak, az immunredszer elvégzi a munkát, és a szervezet újra optimálisan képes működni.
A fentiekből jól láthatjuk, milyen hihetetlenül fontos, hogy a stressz szintjét csökkenteni tudjuk, sőt, ha lehetséges, rendszeresen a lehető legrelaxáltabb állapotba tudjunk kerülni.
Az Ama-Ring© olyan elektromágneses rezgést bocsájt ki, mely az idegrendszer relaxációért felelős központjait stimulálva látványosan, gyorsan és tartósan csökkenti a stressz szintjét. Ez hormonális változást okoz, illetve az immunrendszer erősödéséhez vezet. Amennyiben testünkben antistressz hormonok termelődtek, és a falósejtek szervezetünkben felszaporodtak, a test „öngyógyításba” kezd, és hosszú időre védett, ellenálló állapotba kerül.


ENNEK FONTOSSÁGÁT NEHÉZ TÚL HANGSÚLYOZNI.

​Mindenfajta sejthiba, (melyet egy bizonyos „mennyiség” után öregedésnek és /vagy betegségnek nevezünk) alapvetően két okra vezethető vissza.

Az egyik a sejtek tápanyaghiánya. Magyarán a táplálkozás, azaz a fehérjék, zsírok, szénhidrátok, valamint a vitaminok és az ásványi anyagok kérdése. Mindez személyes konzultáció keretében tökéletesen beállítható.

A sejtek meghibásodásának másik oka a sejtek oxidációja. Ezt kisebb részben a kívülről bevitt (elfogyasztott, belélegzett, bőrön át felszívódott stb.) méreganyagok, döntő részben pedig a saját testünk által termelt szabad gyökök okozzák. Ez utóbbi anyagok a stressz eredményeképpen alakulnak ki a szervezetben. A stressz természetesen egy nélkülözhetetlen és létfontosságú élettani jelenség – komoly, „akut” fenyegetés esetére. Magyarán segít életben maradnunk, ha vadállatokkal birkózunk az erdőben. Az ilyesfajta, klasszikus stresszhelyzet persze mindig is része volt a homo sapiens történelmének, ám meglehetősen ritka eseménynek számított. Nagy ritkán, alkalmanként: életmentő. Sajnos azonban a XXI. század embere folyamatos stressznek van kitéve: sárga csekkek, cégügyek, gazdasági válság, világpolitikai események. Sőt, rengeteg olyan látens stresszforrás vesz minket körül, amelyeket nem is tekintünk ilyennek: a város zöreje, a számítógépek folyamatos zúgása, az elektroszmog, a képernyőkből áradó kék fény és így tovább. Nem is beszélve a közösségi hálózatokról, melyek lényegi eleme a másokkal való folyamatos (virtuális) megmérettetés. Mindezek a testünk számára semmiben nem különböznek a klasszikus stresszhelyzetektől, tehát ugyanúgy nagy mértékű szabad gyök termelődésével járnak. Ami viszont óriási különbség, hogy míg az életünkért viszonylag ritkán kell megküzdenünk, a modern ember egész nap, egész héten és hónapban, akár hosszú éveken át folyamatos („modern”) stresszben van. Az alkalmankénti stressz (okozta mérgezést) testünk képes kezelni, de a folyamatosan fennálló „krónikus” stresszt nem. Pontosabban: a konstans stressz eredményeként létre jövő szabad gyökök folyamatosan mérgezik a testet, és egy idő után csak (bal)szerencse kérdése, hogy mely sejtek kezdik először felmondani a szolgálatot: a bőr, a haj, az érhálózat, az idegrendszer, a hasnyálmirigy, a bélfal stb. Mindez egyéni alkat kérdése.


Az ÉletKözpontban egyedülálló lehetőségként ajánljuk az Iyashi Dome készülék használatát az Ama-Ring kezelés mellé. Ez egy szintén japán fejlesztésű készülék, mely tulajdonképpen egy hőterápiás eljárás és használatával fokozhatjuk az Ama-Ring kezelések hatékonyságát. A hőterápiás kezelésről bővebben itt olvashat:

Árlista


1 alkalom (30 perc) 5.000.- Ft
10 alkalmas bérlet 40.000.- Ft